Events

Fri entré på alle events på fairbar - uden undtagelser.

Med over 200 gratis events om året er vi et af de største og mest diverse kultursteder i Aarhus, og du er altid velkommen.

Events på fairbar

Upcoming events
I dag
Denne måned
juli
Lau/Scott/Muff
15. juli · 15:30 · 17:00
fairbar
Lau / Scott / Muff er en instrumental trio som trækker på forskellige genrer som jazz, fri improvisation, rock og mellemøstlig musik.

Gruppen benytter sig af guitar (både med og uden bånd), båndløs bas og trommer, som ud fra et vestligt synspunkt kan synes lidt usædvanligt - men det åbner et vindue for trioen, der går ud over det vestlige intonationssystem.

De tre bandmedlemmer har tidligere samarbejdet i forskellige musikalske konstellationer, men har gennem det sidste år fokuseret på trioen som format..

Martin Lau har udgivet tre albums under eget navn - Happy Mao (2011), AZALEA (2014) og BROTHER SATAN (2016) - og arbejder med bands som Big Sky Country og Maja & De Sarte Sjæle. Martin er også fast medlem af EKKO (The Creative Orchestra of Esbjerg), som for eksempel arrangerer skolekoncerter, arbejder med talentudvikling og kulturelle arrangementer rundt om i hele det danske vadehavs-område.

Morten Scott, bassist og komponist, bosat i Esbjerg, hvor han både studerer og underviser i musik. Udover Lau / Scott / Muff, har Morten blandt andet komponeret musikken til Tarania Orchestra samt hans seneste projekt; Scottology. Som bassist i trioen, bruger han den båndløse bas og effektpedaler i hans kreative og legende udtryk.

Jonas Muff er, udover Lau / Scott / Muff, også engageret som trommeslager i bands som Mads Bahl Trio og A Flat Bear. I denne særlige musiske konstellation, er Jonas’ rolle baseret på hans eksperimenterende tilgang til trommesættet, og dets funktion i kompoitionerne.
august