wp_20161019_13_04_23_richØllet i højsædet

Lige siden fairbar åbnede i 2008, har øllet været en vigtig del af barens DNA. Vi sætter en ære i at præsentere dig for det ypperste, som danske og udenlandske mikrobryggerier kan præsentere netop nu.

Dette betyder også, at vi jævnligt udskifter vores fadøl – men her på hjemmesiden kan du altid få et overblik over, hvilke øl fairbar har i hanerne. Og du behøver ikke nyde vores fadøl på fairbar, du kan også tage dem med hjem – læs mere her.

Vi har naturligvis også et bredt udvalg i flaskeøl – se menuen her

Fairbars fadøl lige nu


Ølkategorier12252823324_54b987792a_z

Hos fairbar har vi gjort det overskueligt at finde lige netop den øl, som du foretrækker. Vi har delt vores øl op i 5 kategorier

Hvid – det milde øl:
Det milde øl er let at drikke, og har ofte en alkoholprocent på omkring 5%.
Eksempler: pilsner, hvedeøl, mild ale

Grøn – det humlede øl:
Frisk og bitter øl, ofte med fokus på humletypen. Typisk med noter af grannåle, citrus, blomster og lignende. Smagsoplevelsen kan spænde fra tør og let, til fed og fyldig.
Eksempler: India pale ale, American pale ale

Rød – det søde øl:
Øl med sødme og fylde. Øllet føles federe og mere fyldigt i munden. Alkoholprocenten er ofte høj, og øllet kan opleves både sødt og krydret.
Eksempler: Barley wine, bock, strong ale

Sort – det mørke øl:
Øl med noter af ristet korn, ristet kaffe, kakao eller lignende. Smagsoplevelsen kan spænde fra silkeblød til tjæretung, og alkoholprocenten er ofte høj.
Eksempler: Porter, stout, imperial stout

Blå – det skæve øl:
Bliv overrasket over, hvad øl også kan være. Noget af øllet er spontangæret, og har en frisk, syrlig og tør smag, men andet er brygget med særlige ingredienser, for eksempel bær, havtorn eller malurt.
Eksempler: Gueze, kriek, saison