Dit indtryk giver et aftryk

fairbar er en bar med holdninger, som taler de sårbares sag. Vi ønsker at forbedre vilkår for udsatte unge i Myanmar. Som gæst hjælper du dermed frivillige i Myanmar – uanset hvad du lader dig friste af i baren. Tak for det!

Med mere end 100 frivillige er fairbar et samlingspunkt for folk, der ønsker at gøre en forskel – ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Myanmar er et af verdens fattigste lande, men du kan være med til at tage hånd om sårbare unge mennesker, og give dem en lysere fremtid.

Sådan kan du støtte

Når du giver et bidrag, støtter du sårbare mennesker i Myanmar. Du hjælper nogle af verdens fattigste mennesker. Du gør en livsvigtig forskel. Tak for din støtte.

Du kan donere og gøre en forskel på to måder:
Kom i baren og bliv fristet med god samvittighed.
Eller grip mobilen og lav en donation enten via SMS eller MobilePay.

Støt Myanmar via MobilePay. Send et valgfrit beløb til 51 41 1000.

Støt Myanmar via SMS. Send “MYANMAR” til 1919 for at støtte med 50 kr, eller støt med et valgtfrit beløb ved at sende f.eks. “MYANMAR 100” til 1919, for at støtte med 100 kr.

Hvad er myanmar?

Du er kilden til forandring!

Siden fairbar for første gang åbnede dørene og bød de første gæster på en af de mange specialøl, har vi været engageret i at hjælpe hvor vi kan. Vores første projekt Radiance var en stor success, med en støtte der sneg sig op over 350.000 kr.! Det er vi ret stolte af! Nu er tiden kommet for at byde vores næste støtteprojekt velkommen: ”Minglabar Myanmar – fundament for forandring”.

Du gør forskellen

Dit engagement betyder meget for børn og unge i resten af verden. Du hjælper fairbar med at indsamle penge til de frivillige i Myanmar, så de har mulighed for at opkvalificere deres kompetencer til at drive forretning, lave events for børn og unge og undervise i blandt andet lederskab, sundhed, dialog og medborgerskab. Sammen med partnere i Danmark og Myanmar arbejder projektet intensivt for at skabe et fundament for unge i Myanmar, så de aktivt kan være med til at forandre og udvikle deres land.

Bliv fristet med god samvittighed

Takket være dig kan du være med til at skrive de unges fremtid allerede i dag. Ligemeget hvad du lader dig friste af fra fairbars sortiment kan du gøre det med god samvittighed, for det går til et godt formål. Giv en omgang for vennerne, og skab jer en bæredygtig brandert.

Myanmar var en britisk koloni fra 1886 til 1948, hvor de, som et af de eneste lande i verden, forhandlede sig til selvstændighed på fredelig vis.

Myanmar var på daværende tidspunkt et af de rigeste lande i Asien.

I 1962 blev regeringen kuppet af militæret og Myanmar blev kastet ud i økonomisk, socialt og politisk forfald.

I dag er Myanmar et af de fattigste lande i verden.