Dit indtryk giver et aftryk

fairbar er en bar med holdninger, som taler de sårbares sag. Vi ønsker at styrke unge unge og børns handlekraft og livsmod, så handler ansvarligt som glokale medborgere i civilsamfundet gennem KFUM og KFUK. Som gæst hjælper du dermed unge i Sydafrika og Cameroun – uanset hvad du lader dig friste af i baren. Tak for det!

Med mere end 100 frivillige er fairbar et samlingspunkt for folk, der ønsker at gøre en forskel – ikke kun i Danmark, men også i udlandet.

Samarbejdet fortsætter

Samarbejdet har været igang siden 2018, og der er ikke nogen udløbsdato på! Så længe samarbejdet giver mening for medlemmerne af de tre organisationer bliver vi ved med at handle lokalt på globale udfordringer.

Vores Vision
I samarbejde med partnerne YMCA i Sydafrika og YMCA i Cameroun er vi i fælleskab kommet frem til denne vision for vores arbejde i de tre lande:

“To empower youth and children in order to take action as responsible glocal citizens through an increasing influence of YMCA in civil society”

Oversættelse:

“At styrke unge og børns handlekraft og livsmod, så handler ansvarligt som glokale medborgere i civilsamfundet gennem KFUM og KFUK”

Læs mere om Y-Glocal her, og hvordan det går med projektet.