Hvad er Fairbar?

Fairbar er KFUM og KFUK’s non-profit café i Aarhus, som har eksisteret siden 2008. Vi er en café drevet af frivillige ildsjæle, der står bag baren, sidder i diverse udvalg og oftest også er at finde på den anden side af baren med en øl eller kaffe.

Image
Skriv direkte
Image
Jesper Bonde Aagaard
Driftsansvarlig info@fairbar.dk
Image
Maria Nørskov
Studentermedhjælper leder@fairbar.dk
Image
Marc Esbjerg
Musikbooker musik@fairbar.dk
Spørgsmål
Vi har lige nu omkring 130 frivillige i Fairbar. Det giver rig mulighed for, at man kan blive del af et stort fællesskab i hyggelige rammer.
Det betyder, at vi donerer vores overskud til velgørenhed. Lige nu går pengene til vores partnerskab i Ukraine. Scroll ned og læs mere.
Størstedelen er bartendere, mens resten er engageret i barens udvalg. Vi har mange - bl.a. øludvalget, kunstudvalget, musikudvalget, festudvalget og brætspilsudvalget.
Fairbar er en del af KFUM & KFUKs projekter i distrikt Aarhus. Scroll ned og læs mere om organisationen.
Image
Om Local2Local

Fairbars partnerskab i Ukraine

Image
Local2Local

I 2013 indgik KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus partnerskabsaftaler med to lokale YMCA-organisationer i hhv. Lviv og Lutsk i det vestlige Ukraine. Partnerskabsprojektet kaldes for Local2Local, fordi det foregår på lokalt niveau.

Helt fra begyndelsen har vi haft fokus på gensidig inspiration, relations-opbygning, udveksling, leadership training, at deltage på hinandens camps og festivaler – og ikke mindst at styrke de ukrainske YMCAs både i form af økonomi, frivilliges kompetencer, youth empowerment, demokrati og transparent ledelse. Efter Ruslands invasion af Ukraine, har projektet fået mere fokus på nødhjælp.

Mere om projektet
Image
Organisationen bag

Om KFUM og KFUK

circle-icon04
Intention

KFUM og KFUK’s formål er at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og oplever dens relevans for deres liv.

circle-icon04
Vision

KFUM og KFUK tilbyder aktiviteter, der på et tydeligt kristent grundlag møder de behov, som børn og unge omkring os har, og styrker deres livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv.

circle-icon04
Frivillig engagement

KFUM og KFUK er båret at et stort frivilligt engagement. Man kan være frivillig i KFUM og KFUK på mange forskellige måder – og gøre en forskel for børn og unge samtidig med, at man er en del af et inspirerende og sjovt fællesskab.

circle-icon04
En del af YMCA og YWCA

KFUM og KFUK er en del af verdens største og ældste ungdomsbevægelse, YMCA, og verdens største kvindenetværk, YWCA.